Home » Even Voorstellen

 

 

Ben je ook toe aan een heerlijke massage en wil je graag je hoofd helemaal leeg maken van alle stress? Je bent dan van harte welkom in onze massagesalon voor een heerlijke rust en ontspannings sessie waar je wordt ontvangen in een ruimte waar een temperatuur is tussen de 23 en 25 graden. Heerlijke achtergrond muziek en geur brengen je helemaal tot rust.

 

Soorten massages

 

Traditionele  Massage
De  massage techniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere Oosterse therapieën.

De massage wordt uitgevoerd in een meditatieve en geconcentreerde geestestoestand, waardoor er een mentale rust wordt ervaren voor de ontvanger.

 

Nek, schouder en hoofd Massage
De van stress vastzittende schouders, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn of migraine kunnen deze nare elementen voorkomen met deze ontspannende massage.

De massage versnelt de bloedsomloop in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

 

Voeten Massage
De voetmassage activeert de energiedoorstroming van het lichaam.

Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbeterd de doorbloeding en stimuleert de zenuwbanen.

 

Olie Massage
Een oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd.

Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken.

De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en is zeer ontspannend.

 

Stoelmassage bij RSI

Stoelmassage is een effectieve en prettige methode om spanningsklachten te verminderen

en het lichaam te helpen bij het herstel van de effecten van langdurig beeldschermwerk.

Het regelmatig ondergaan van een massage vermindert of voorkomt spanningsklachten

en is daarom een krachtig middel in de strijd tegen RSI.

 

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is ten opzichte van ontspanningsmassage steviger qua handgrepen. Met diverse handgrepen worden de spieren opgewarmd en leeggedrukt. Afvalstoffen worden uit de spieren gemasseerd en de stofwisseling wordt bevorderd. Herstel wordt hierdoor gestimuleerd. Je bent dus sneller weer klaar voor de volgende prestatie of inspanning. Sportmassage kan ook dienen als voorbereiding op een inspanning. De spieren worden dan voorbereid op de inspanning die gaat komen. Het vervangt echter niet de sport specifieke warming-up.